Pages

topbella

Saturday, 21 April 2012

AL-fatihah....

SALAM...


KHAS ak tujukan entry ni tuk kwn2 satu kos ngan ak (PAKK) atas peninggalan seorang sahabta kita...Fatimah Amina.. petang td jam 5.15 petang... 21/ 4/2012  semoga pemergian beliau ditempatkan dikalangan orang beriman..AMin....


Mesti kowang pom dgr kan sal cerita2 ni kan?seorang dak UPSI maut jatuh bangunan.... ak ag la terkilan...kwn sekelas ak tu kot...huhuhuh dahla bwu jew ptg td ak jumpa ngan dy... terkilan sgt2.. kdg2 tiba2 teringat..yewla..even kte x bek pom ble nama pom kwn satu kos n SATU KELAS!!! mana tak terasa kan... Sok lau x dew papew hal ak akn berangkat ke JOHOT kat tempat arwah...harap2 semua berjalan lancar.. lau kowang nak tgk pic bkn ak x nak kasi...tp ak rse lbh bek ak x post kt cni sbb taku aibkan arwah....papew pom..AL-FATIHAH tuk arwah FATIMA AMINA..amin...
WASSALAM..

Monday, 16 April 2012

CINTA BUAT EMELDA

SALAM.....


ha.......... apew cer ngan ctew ni??? tamat x ag??? hehhehe ctew ni best tu...ak ske..tp x bapew nk phm ctew ni.hehe apew2 pom kte tunggu jew ENDING tu k...tp bkn entry ni ak ctew sal ALMY NADIA kew FIZO kew..mmg tak rrrrrrrr hahhaha bkn ak minat pom diowang ak minat sowang jew lam tu teka2 sapew??? hehhehhe USTAZ DAWAMI!!!! heheehe yak knl?? mmg x knl la sbb tu bkn watan dy lam ctew tu ORG tu pegang watak HAKIMI lam ctew CINTA BUAT EMELDA... doktor tu...heheh ensem kan..ak mnt dy jew..yg len ak x minat..hahhaha best2......


huhuhuhuhu
apew yg best tentang dy??? dy muka caAU MERASUK pegang watak ustaz..lam ctew ni pgg watak DOKTOR 2...hahahah
pew2 pom gudluck AZREL ISMAIL..lau blh brubah la ek benti lakonan heheh wt keje len.. syoknyew lau btul jd kan hahaah leh msuk minang ak haaahah k la mengarut da ak ni ak nk out da ni...
wssalam...



terbaik!!!!!!!!!!!!!

Saturday, 14 April 2012

Tak taw la....

SALAM....
 mlm ni ak x taw la rse cm x dew mud sgt2 ak x taw psal apew..ak kt umah skunk ni sok mlm ak nk balik upsi da... tp sejak ak balik2 ni ak tgk adk bradik ak terutama yg tu....huhu nmpk cam benci sgt kt ak..ak x taw la nape ..even ak da leh agak ap..ak mlas nk pk..tp cuba bygkan lau kowang balik umah kowang tgk muka adk kowang mcm ....tahla nk kate adik sendiri..x bek lak..tp ak x nak tpu la... ak x benco dy tp ak taw dy x ske ak..n ak taw napew...biarla yg lepas tu lepas la..ak taw la KAMI clap dulu..n sume tu KAMI ngaku ...tp x kan nk hukum sampai mcm tu...ak x taw la..mcmmn...tp hati ak x tenang...ak x nak hbgan adk bradik ak keruh sbb menda kecik...ak x nak berdendam ataw simpan mrh2 pd mn2 adk bradik ak..tp ak harap ALLAH jadika yg terbak tuk KAMI n adk bradik ak...n ak harap...DIA boleh ushakan mcmmn ujian yg hadir lam hbgan kami...AMIN......




WASSALAM...

Busniess hehehe

SALAM...

hehhe tajuk diatas xdew kaitan ngan mn2 pihak pom ek.... hehhe tp berkaitan ngan yg hidup... bkn ak la nk busnies...ingat x ak ckp DIA nk gta somthing kt ak tu...yg tu la dy nk gtaw ak heheh dy p kursusu busniess kat hotel 2 hari 1 malam...tp x gtaw ak..pas kursus tu bru dy gtaw ak..heheh ak ingatkan apew...tp ak tumpang hepi tuk dy n ak doakan dy dapat capai yg dy nak amin,..., doakan sekali tuk ak n dy k...moga2 hbgan kami kekal sampai kami kwen n samapai ke SYUGA...amin........ heheheh... nk ckp byk2 pom ak x pandai sgt nk pok pek2 cni..kat luar boleh la..hehe
ak tulis ni pom sbb x nak kowang tertunggu2 surprise tu..(mcm la ad yg bcr blog ko)...hehheeh,,,
k la...nk out da ni... 
wsalam...

Saturday, 7 April 2012

surprise???

Salam...


Sebelom tu.... kowang mesti tanya2 kn surprise apew tu??? hehhe ha....... bkn tuk kowang surprise tu..tp tuk ak gak...sbb ak pom x taw la apew surprise yg Si DIA nk habaq mai tu hehhehe.tp semalam ak tanya dy da.. dy kata menda tu hepi...heheh lau positif lega la ckit hati ak ni...lau tak.maunya ak paksa dy gtaw gak semalam heheheh..jahat?? ishhhhhhh ne ad jht..sbb x ske yg negatif2 ni... hehe apew2 pom sama2 la kte tunggu apew yg surprise sgt yg dy nak gtaw ek..hehheheh 


k la...ak nk p kejut dy tdow jap..da kul 12 lbh x bgn2 ag ni..heheh kata nk gtaw something hehe kowang tungguuuuuuuuuuuu

Wednesday, 4 April 2012

Balik kampung la plak...

Salam.....


haha napak tak tajuk entry kt atas tu??? ha...... da dkt da 2...sok mlm aq da gerak balik kampung..asal excited sangat nak blik kampung ni??? ehheheh ak pom x taw napew..sbb kwn2 ak pom excited sgt kot..tambah lg ak dew bawak buah tangan tuk family ak tu yg ag syok haha...tp ak bkn balik tangan kosong ...tuk ak pom ak dew bawak balik sekali..ag bayak ak bawak drpd family ak....apew??? suke?? haha ske la sgt//bua tangan kena paksa bawak balik ni..lau ikut hati nk jew ak tinggal atas meja kat sebelah ak skunk ni.. x la berat sgt beg ak t...


Nak balik kampung ni kompem2 x bt keje sgt tp g derap lew..hehehe sbb memebr2 ak pom cuti sekali sama ngan ak so apew ag..PANTAI AIRPORT im comingggggggggggggg haha...roti payang !!!! suh abah belanja..banyak benda ag ni nk bt kt kg..cuti seminggu mn sempat..kurang2 midterm ni bg cuti sebulan 2..da ok la 2.hahahha (bg betis nak paha kn bg tapak kaki bwu tahu...)huhu
k la...ak tulis2 ni ak x mandi ag heheh  bwu balik kelas,,,, Bz2...PM la katakan..haha (perasanggg )
k la...ak nk chow dulu..
WSSALAM....





InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile