Pages

topbella

Sunday, 31 July 2011

Masalah Besau!!!

ASSALAMUALAIKUM...


Aq x taw nak ctew kat sape masalah aq ni...Besau sebesau masalah yg aq kna ni..Ermm..aq nak ctew mcmmn ekk..mcmmn nak start ekk..arap2 ABG BLOG x mrh kat aq t lau aq ctew masalah ni kat dy...


Aq bkn apew...cme masalah ni bg aq ssh aq nak handle yewla...menda mmg la slalo jew hadir lam idup aq..dh mcm2 cara aq halau dy drpd singgah lam idup aq tp dy degill!!! degil cgt3 sampai Aq bt mcm2 pom dy xmo lari..


Masalah Aq ni lau aq ctew kat kowang mesti bg kowang rse simple jew..huhuhu
tp..aq nak ctew gak(hehhehehe) ..


Aq sebenarnyew.... sebenarnyew... sebenarnyew.... masalah aq sebenarnyew..... Aq... Aq ... SAKIT KEPALA jew.. sebenarnyew...hehheheh
tp besarla masalahtu bg aq... (heheheh)....Tu jew .....Aq pom x taw nk update apew lam blog ni


                        P/s: jgn mare2 sok nak poce dah..hehehheheheh
                               Thanks sudi bce Blog Yg x cntekkk
                               Almaklumla..bwu buat.....Bdak Bru bljar la katakan..



                               
                                pening.......pening.. 

Tuesday, 26 July 2011

love???

salam.....


love??? bg kowang WORD tu bermakna??n kowang taw x agaknyew mksd tu???aq  bkn apew lam idup ak ni..cinta ni aq bt men2 jew...semuanye sekejap2 btul gak ckp akak aq..aq x serius..tp kali ni aq dh bertemu dengan seorang jejaka yang dh tawan hati ak dlu..tp kitaowang pnh terputus hubgan..(x pnh kapel pum ngan dy).. dlu atas alasan dy dh ad org len...





 Lpas 5 bln kot dy kontek aq blik...n mse tu dy nak jd kwn rapat aq..mula2 mmg dy jd kwn rapat aq..mmgla n NOW dy dh jd org yang aq syg sgt2....
aq mmg nak yg ni jew ngan aq...aq harap sgt YA ALLAH...makbulkan la doa aq ...AMIN....


nme dy....heeh aq x mo gtaw ag skunk ni...BIARLA RAHSIA dlu....lau si dia bce blog aq dier akn taw..






wassalam....

Friday, 8 July 2011

KEMb@li...

S@Lam....
Aq x taw mcmmn aq nk gtaw tp ak dh kembali pd dy....
mula2 aq pk2 gak pastu ble ak compare mn bek n buruk n ak dh taw jawapannyew..
mcmmn sklipom ak x leh mengharap kali ni..
aq dh kecewa byk kali....
aq pom x taw samada aq leh cye kt dy ataw x..
tp aq usaha...
insyallah
aq nak ctew byk2 pom aq x brani aq tkut hubungan kali ni pom aq gagal...
er.mmm

Thursday, 7 July 2011

3..2...1.. CINt@!!

FIrst2 skali che nak habaq kat kowang sume sal satu filem ni...best !!!!!!!!!!!!!! syok!!!!!!!!!!!!!!! aq dh tgk dah..(separuh jew..)..tp lau kowang x tgk mmg rugi la..eiii rase nk bli je cd tu tp x jumpe pom..


hurm.... ctew ni sal dak tomboy lakonan DIANA AMIR tah apew nama dy lam tu aq dah lupa dah ngan lakonan mantap PIERRE ANDRE ngan laki yg pompuan duk mnt sgt tu spa tu nm dy...???? ish lupa lak..ermmm... haaa FARID KAMIL..heheh lupa..


ctew ni sal cinta tp komedi tu yg syok lau cinta..... je memanjang mn best ..kan2?? kowang pom mesti sekali sekala nk tgk gak kan ctew komedi kan..pape pom ctew ni  ad jew t'jd kat realiti kte2 ni.hehe
 thanks la kat AZHARI MOHD ZAIN (director citer ni) sbb create ctew best...heheheh


ok aq chow dlu k..tata titi tutu..cyg kowang sume...


..............................

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile