Pages

topbella

Thursday, 7 July 2011

3..2...1.. CINt@!!

FIrst2 skali che nak habaq kat kowang sume sal satu filem ni...best !!!!!!!!!!!!!! syok!!!!!!!!!!!!!!! aq dh tgk dah..(separuh jew..)..tp lau kowang x tgk mmg rugi la..eiii rase nk bli je cd tu tp x jumpe pom..


hurm.... ctew ni sal dak tomboy lakonan DIANA AMIR tah apew nama dy lam tu aq dah lupa dah ngan lakonan mantap PIERRE ANDRE ngan laki yg pompuan duk mnt sgt tu spa tu nm dy...???? ish lupa lak..ermmm... haaa FARID KAMIL..heheh lupa..


ctew ni sal cinta tp komedi tu yg syok lau cinta..... je memanjang mn best ..kan2?? kowang pom mesti sekali sekala nk tgk gak kan ctew komedi kan..pape pom ctew ni  ad jew t'jd kat realiti kte2 ni.hehe
 thanks la kat AZHARI MOHD ZAIN (director citer ni) sbb create ctew best...heheheh


ok aq chow dlu k..tata titi tutu..cyg kowang sume...


..............................

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile