Pages

topbella

Saturday, 30 June 2012

1 JULAI 2012

SALAM..


sepatutnya aku akan rasa hepy ngan tarikh tu sbb tu tanda 1 tahun perhubungan kami...tapi ak rasa cam sebaliknya..Aku rasa dy lupa tarikh tu..
semalam ak meseg dy.. ak ucap ulangtahun..mcm bese dy balas mcm x nak balas jew..
kadang2 hati ak ni nak pk bkn2 gak ..ak ni manusia jew.. tp ak tolak semua tu kat tpi.. ak malas nak pk sgt2..agpom hbgan kami ni panjang lagi...skunk dy dah masuk alam keje.. n ak x taw dy bribah ataw tak.. tp tula yg ak tkut sgt2..
ak ingtkn ulangthun ak yg  1 ngn dy ni bermakna la..tp tak.. ak sowang2 jew syok sendiri... skunk ak mmg dah nekad.. semua ak letak pd ALLAH


jika benar dy untuk aku satukan lah ak ngan dy jika tdk. ak terima ngan hati tenang YA ALLAH...
satuan hati kami YA ALLAH......



Sunday, 10 June 2012

nak balik!!!!

SALAM...


Actually aku da lama da x update blog ni sbb x pandai nk guna design blog baru ni huhuhuhu.BTW ak nak kemaskan blog ak ni kena la belajar ckit2 heheheh.. apew ak nak ctew ni x dew sangkut paut pom ngan update2 ni..hehhe cuma ak da lama x balik kg.... yewla ni minggu exam ak, ad 2 paper ag esok ngan 16.JUN huhuhu, lama lg tu..kowang pom mesti puan lau tunggu  lama2..


Balik ni best ckit sbb pose ngan raya sekali ngan fa,ily hehe x yah berjauhan ngan adk2 aku n mak ayah ak. ag satu x sbr nak tgk menda bru yg ad kat umah..apew??? nak taw gak..hehe tungguuuuuuuuuu t lau ak da tgk menda BARU tu ak update ag ekk heheh


oklah da maghrib ni ..nak kena solat dulu tata
wssalam...



InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile