Pages

topbella

Sunday, 26 June 2011

Half BroKen He@rt...

salam...


Berabad telah kita bercinta
Mengapa kini engkau berubah
Sedangkan aku masih kekal setia
Mengharap kasih menjadi bintang jiwa



Hati ini hancur dan luluh kerana mu
Hati ini hancur dan luluh kerana mu

tergamak kau mempersoalkan lagi cintaku
dan menipuku saat aku masih lagi milik kau


Semalaman di cermin kenangan
Jari berdarah diretak setia
Menanggung luka di sebalik senyuman
Hanya kerana aku seorang wanita yang lemah dan tidak sempurna

Lemah dunia halanya
Hati kecewa dengan janji manismu
Kini jadi api membakar dada ini

kau anggap aku seperti teman2 mu dahulu
jika ku tahu kau begini tidak akan ku bagi sepenuh cinta padamu





.............................................. 
C.K

rumah oh rumah.♥♥

SALAM....


isk3 nak ctew cam cedih jew...huhuhuhu menda ni mmg dah x mo ungkit dah sbb ni sal arwah tok aq..
setahu aq dah 4 bulan kot arwah p.. harap2 kowang sedekahkan al-fatihah kepada arwah tok aku yep.


al-fatihah...


amin...


ermm. tp ak bkn nak ctew sal arwah tok aq tp nak ctew sal umah tok aq yang dah separuh kena roboh..seb bek la aq sempat snap pic b4 kena roboh.
umah tok besar dlu2..mse aq kck dlu mmg slalo la duk umah tuk tp x tdo la sbb umah aq pom sebelah jew ngan umah tok..tp yang klakarnyew aq penah lari dari umh..heheh majuk..aq lari ngan adk aq jew...x jauh ..amik sume baju2 p umah tok aq heheh (sebelah umah je)..hehe


But now..ermm sume dah tinggal kenangan dah..aq dah x leh dah nak tgk umah tok ag pasni.hrmm rse rindu lak.... lau nak ugkit balik kenangan2 dlu mmg x tertulis la kat cni sbb byk cgt3 .tp apew yg penting aq akan sentiasa igt umah tu n arwah tok aq ...



nila umah tok ak yg aq ckp td..ermm yg b4 x sempat nak upload hehhe


tenkiu coz spend ur time for my blog ..hehhe


wssalam...


C.K



Friday, 24 June 2011

cupcake coklat ..nyummmm

ASSALAMUALAIKUM SEMUA.........


Tengahari ni..aq ad buat cupcake coklat..hehehehe ..x tahu la best ke tak rasa tu tp ma aq cakap leh tahan la mknanyew blh buat niaga ni hehehehe(kayo!!)
Kek coklat ni kali ke2 ak try ..alhamdulillah kali ni cam menjadi jew..masa time kali pertama aq try hampeh jew keras glew hahahah..maklumlah orang bwu nak blaja la katakan hehehehehehe... tp x pe2 aq dah berjye buat cupcake coklat tu..


ctew2 sal kek coklat ni kowang x nak tgk kew rupanyew kek coklat yang aq buat tu ?? nak tgk??? tekan bawah hehehehe 




                              amacam???? gebu x?? heheh



hehehe yang ni kat atas pinggan dah abes separuh PIRANHA mam....


ha.... best kan (perasan...) heheh pasni aq nak try msak cupcake len yg ag comel mana la tahu leh jd...(isteri ) heheh

k lah aq chow dlu papaiiiii ..thanks taw kowang bce blog aq ..muahhhhh cyg kowang..

wssalam

c.K                 

Tuesday, 21 June 2011

cerita dongeng...hahaha





Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka yang jauh lebih megah dari diri ini

...Apa yang mampu ku berhias hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi

Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu...Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela

Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja


Belum pernah ku merasakan dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini


Sanubariku memerlukan kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati



cinta..... dongeng???? ermmmm 


C.K





love forever.....

Sunday, 12 June 2011

♥♥ CERITA..CERITI...CERITU....♥♥

Assalamualaikum....


haa........ kalau kowang nak taw msuk hari ni dah satu bulan beberapa hari aku kat kg halaman aku.hehehehehe..rse cam cpt jew mse2 berlalu kan..tp ak pom rase bowink gak sebenarnyew duk umah,time aku nak keje, keje lak x dew..ble time ak x nk keje ad keje..hurmmm keje ak duk lepak ngan member2 jew la...


Jumaat lepas ma ad bawak ak dan adik2 ak p makan sutun!!!!!! heheheh sonok!!!! dah la ada benda kelakar jadik kat ma ak....kowang mesti dah bese ngan cintan2 ni kan??? hehehe tapi ni pom cintan gak cume len ckit la dr kowang.ni sal ma ak..kowang penah dgrkan gurl or boy terlanggar pokok atau terhantuk ke, terjatuh ke.kan???? heheh ni punya celita rr manyak lawak orrr..ma ak tgk KETUPAT SUTUN leh mati enjin....aduii sampai terbenti kete tgk ketupat sutun jual kat tepi jalan, ak cume tunjuk jew  x sangka lak ma tgk sampai mcm tu hehehe....



ni la sutun yang ak ctew tu hehehehehehehehhe.....................♥♥



pastu kitaowang p mkn sutu goreng lak.minom aiskrim nyiur dan cincau nyiur hehehehe sedappppppppppp cgt2 x caye???? tgk bawah ni...



                                                     eskrim nyiur


                         
                                                      cincau nyiur ♥♥



                                       
                                     sume org taw sutun toyeng lew..hehehe




tu la kitaowang mam ari2 dap kan?? terliur la 2 xpew2 t kowang ajak la ak p skali ag ..kowang blanja  heheh ok??


oklah..kat cni jew kot heheheh nk citew2 ni..


wssalam


C.K

Sunday, 5 June 2011

JALAN-JALAN ....KEMAMAN

SALAM


sebenarnyew dh lama x update blog ni macam malas nk update on9 24 jam tp nk bukak blog ni cam malas..huuhuuhhuhhuhuh...
tambah2 musim cuti skolah ni lagi lew...ada banyak kenduri kawin..member2 pom dh ad yang kawin walaupon umo muda agi tp x salah kan?? jodoh awal hehheeheh 




jumaat lepas aku pom ada p antar org kawin yang bukan member aku tp sepupu aku..masuk ni dah 2 kali dah aku p sana ...tp kali ni ade sedikit menyesal la..lau 100% tu ade 68% la menyesa..(ckit la sgt)heheheheheh.




aku bukan apew, panas jew + bowink cgt3 tu yang x dew mood cgt2 tu..ble jew aku bunyi adew la org marah2 aku kata dy serabut la dgr ak slalo berungut..kowang rse sape yg mcm tu??? lau kenal family ak..kenal la sape dak banyak songeh tu..heheh ( jhtnyew kata kat dier) hehehehe


penat2 pom, pns2 pom, merungut rungut pom snap pic tetap diteruskan..heeh nak snap pic pengantin , pengantin x nak bg..henene(guraw jew)..snap diri sendiri pom jd lew..


nak tengok???? tengok kat bawah ni ekk hehehehhe








ha.... ni la k.long ak.heheheheh..






ni pulak..adik aku hehehhe..mcm twin kan heheheh






ni la pic sweet kitaowang hehehehehheeh.....




ni pulak adik2 aku....yang tengah tu adik bongsu ak.hehehehhe


......
heheheh ok ni lah pic2 kitaowang mse p kemaman sempat ag kan hehehehhehe


ok wssalam


C.K

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile