Pages

topbella

Sunday, 5 June 2011

JALAN-JALAN ....KEMAMAN

SALAM


sebenarnyew dh lama x update blog ni macam malas nk update on9 24 jam tp nk bukak blog ni cam malas..huuhuuhhuhhuhuh...
tambah2 musim cuti skolah ni lagi lew...ada banyak kenduri kawin..member2 pom dh ad yang kawin walaupon umo muda agi tp x salah kan?? jodoh awal hehheeheh 




jumaat lepas aku pom ada p antar org kawin yang bukan member aku tp sepupu aku..masuk ni dah 2 kali dah aku p sana ...tp kali ni ade sedikit menyesal la..lau 100% tu ade 68% la menyesa..(ckit la sgt)heheheheheh.




aku bukan apew, panas jew + bowink cgt3 tu yang x dew mood cgt2 tu..ble jew aku bunyi adew la org marah2 aku kata dy serabut la dgr ak slalo berungut..kowang rse sape yg mcm tu??? lau kenal family ak..kenal la sape dak banyak songeh tu..heheh ( jhtnyew kata kat dier) hehehehe


penat2 pom, pns2 pom, merungut rungut pom snap pic tetap diteruskan..heeh nak snap pic pengantin , pengantin x nak bg..henene(guraw jew)..snap diri sendiri pom jd lew..


nak tengok???? tengok kat bawah ni ekk hehehehhe








ha.... ni la k.long ak.heheheheh..






ni pulak..adik aku hehehhe..mcm twin kan heheheh






ni la pic sweet kitaowang hehehehehheeh.....




ni pulak adik2 aku....yang tengah tu adik bongsu ak.hehehehhe


......
heheheh ok ni lah pic2 kitaowang mse p kemaman sempat ag kan hehehehhehe


ok wssalam


C.K

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile