Pages

topbella

Thursday, 7 March 2013

betul ke x??

ASSALAMUALAIKUM... :)

da lama x post pape... sbnarnyew bkn bz tp x reti nk bukak sbb blog da renew..nampak len ckit explore punya explore ha...... bru jumpa mn nk post heheheh
entry kali ni x dew pape sgt pom.. cuma simple nk habiskan masa di ptg2 yg sgt2 panas ni heheheh

BTW... aku x taw nk ctew kt sape tp yg aku taw skunk ni aku leh ctew cni sbb x dew sape pom leh bce  heheh aku x ramai followe n blm tentu follower aku tu ikuti apew yg aku tulis kn kn kn?? hehhe 

aku x taw apew nk pk skunk.. byk benda  dlm otak aku ni... keje.. dy.. thesis... aku x nk pk sal dy ag ... tp kdg2 terpk gak coz ak mmg syg dy.. aku mmg jenis ske pk bkn2 x kire la psl pape pom.. tu mmg aku la 2.. kdg2 da cuba lri dh drpd sume tu tp nk bt mcmmn PAK TAM kuat sgt ganggu aku ni.. tp aku taw tu sume mainan PAK TAM je tu ... 

Ap yg aku taw aku kena kuat n still dh dri aku sendri... aku x taw nk luah ke x lam ni .. sbnarnyew jauh sudut hati aku .ssh aku nk percaya dy,, wlaupun aku taw dy ckp jujur.. tetap gak aku kata dy xkp MENIPUUU arghhhhhhhhh x taw la aku nk pk apew ag... hidup ni kdg2 pelik..ble dah syg.. syg sgt2 tp ble x syg timbul lak benci..

ermmm takpelah.. mn2 pom same je..tunggu je la apew yg berlaku.. mb perasaan aku jew KOT... huhu oklah aku nk p jogging lak hehhehe

wsalam....

Sunday, 29 July 2012

akhirnya!!!!

SALAM...


entry kali ni mmg khas untuk hati ak hahhahahah byk cntekkan men hati2 la plak.. waduh2 gawat ni ....ak sbnarnya hepy sgt3!!! even tak leh nak hepy tuk selamanya tapi leh hepi bt masa ni.. ap yg ak tunggu  da muncul n saat tu benda yg paling ak nanti2kn sgt3...
duit???? tak3 kawen??? lg la tak awal lg la.... haaaaaaaaaaa btollllll dy  da gtaw sal hbgan kami kat family dy..even tak scr formal pom at least ALLAH da dgr permintaan ak time bln2 posa ni hehhe ALHAMDULILLAH!!!! yg tu mmg ak tunggu sgt3 ak ingatkn dy x nak knlkan ak ngan family dy dah tp ak harap dy mmg serius ngan ak tu jew ak harap.... TEMUKAN DIA DLM ISTIKHARAHKU SEBAGAI JODOH YG TELAH KAU TETAPKAN DI LUH MANFUZ amiiiiiiin

Sunday, 22 July 2012

TUDUNG COMEL LOTE!!!!!





                                                     RM45 SEHELAI


                                                  RM 30 SEHELAI




Berminat??? SMS sy ke no 0192960729 atu Pm fb kaypro91@yahoo.com

Tuesday, 17 July 2012

start berbussniessss

SALAM.


mula2 sekali nak ucap tme kasih byk3 pd sapew2 yg folloe blog aq....yewla..x popular pom tp nk gak ad org pollow heheh (perasan) BTW ak bkn nak ckp sal follow memollow ni tp nak ctew sal keje ak time cuti2 sem ni..kwn2 ak da dpt 3  4 ratus da ak ni dpt rm20 jew seminggu patut x??? x patut x patut kan???
ak da bt busniess tp x leh ctew ag la kat kowang busniess ap t tkut x menjadi ak gak yg malu kn...heheeeh. aq da cr duit ckit2 leh la berjoli2 ckit PTPTN tu  x leh berjoli ak hadkan tuk yg penting jew lau nk berjoli gne duit pendpatan sendiri hehhe kan?? setuju x??? ak punyer pengalman pom x meluas sgt lam busniess ni cme ckit2 tu adlah boleh la campur3 jadi byk heheheheh
k lah.. ak nak out da ni pew2 ctew t ak update sal busniess ap ak bt ekkk hehhe tatatat muahhhhhhhhhhhhhhhhh


wsalam....

Saturday, 30 June 2012

1 JULAI 2012

SALAM..


sepatutnya aku akan rasa hepy ngan tarikh tu sbb tu tanda 1 tahun perhubungan kami...tapi ak rasa cam sebaliknya..Aku rasa dy lupa tarikh tu..
semalam ak meseg dy.. ak ucap ulangtahun..mcm bese dy balas mcm x nak balas jew..
kadang2 hati ak ni nak pk bkn2 gak ..ak ni manusia jew.. tp ak tolak semua tu kat tpi.. ak malas nak pk sgt2..agpom hbgan kami ni panjang lagi...skunk dy dah masuk alam keje.. n ak x taw dy bribah ataw tak.. tp tula yg ak tkut sgt2..
ak ingtkn ulangthun ak yg  1 ngn dy ni bermakna la..tp tak.. ak sowang2 jew syok sendiri... skunk ak mmg dah nekad.. semua ak letak pd ALLAH


jika benar dy untuk aku satukan lah ak ngan dy jika tdk. ak terima ngan hati tenang YA ALLAH...
satuan hati kami YA ALLAH......



Sunday, 10 June 2012

nak balik!!!!

SALAM...


Actually aku da lama da x update blog ni sbb x pandai nk guna design blog baru ni huhuhuhu.BTW ak nak kemaskan blog ak ni kena la belajar ckit2 heheheh.. apew ak nak ctew ni x dew sangkut paut pom ngan update2 ni..hehhe cuma ak da lama x balik kg.... yewla ni minggu exam ak, ad 2 paper ag esok ngan 16.JUN huhuhu, lama lg tu..kowang pom mesti puan lau tunggu  lama2..


Balik ni best ckit sbb pose ngan raya sekali ngan fa,ily hehe x yah berjauhan ngan adk2 aku n mak ayah ak. ag satu x sbr nak tgk menda bru yg ad kat umah..apew??? nak taw gak..hehe tungguuuuuuuuuu t lau ak da tgk menda BARU tu ak update ag ekk heheh


oklah da maghrib ni ..nak kena solat dulu tata
wssalam...



Sunday, 6 May 2012

Bermain2 dengan dak2 nakal n cumilll

Salam...


meh nak ctew sal dak2 nakal ni..ni bkn dak tepi2 jalan ... ni dak kat prasekolah..nakal sgt2 da la ck banyak hadoii pening kepalo eden ni...  nk jd jodoh ngan dak2 ni sbb kena siapkan assigment yg diberi KHAS tuk kami p jumpa ngan diowang.hehhe seb bek la cikgu2 kat sana ok..pahni lau praktikal btoi2 cr cg mcm tu jew la..syok ckit dpt mrkah kan..hehehe .
nama dak2 ni, RYan... DIvya... Muadzz ramai ag la..heheh cni cmpur india, cina n melayu... sbb tadika perpaduan la katakan.. cmpur2 la..hehe ni pom first time dtg cni da la jauh...yg bestnyew drive sendiri KOT....
kowang mesti n tgk kn muka dak2 ni hehe jap2 ekk ak tunujk....








InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile