Pages

topbella

Tuesday, 17 July 2012

start berbussniessss

SALAM.


mula2 sekali nak ucap tme kasih byk3 pd sapew2 yg folloe blog aq....yewla..x popular pom tp nk gak ad org pollow heheh (perasan) BTW ak bkn nak ckp sal follow memollow ni tp nak ctew sal keje ak time cuti2 sem ni..kwn2 ak da dpt 3  4 ratus da ak ni dpt rm20 jew seminggu patut x??? x patut x patut kan???
ak da bt busniess tp x leh ctew ag la kat kowang busniess ap t tkut x menjadi ak gak yg malu kn...heheeeh. aq da cr duit ckit2 leh la berjoli2 ckit PTPTN tu  x leh berjoli ak hadkan tuk yg penting jew lau nk berjoli gne duit pendpatan sendiri hehhe kan?? setuju x??? ak punyer pengalman pom x meluas sgt lam busniess ni cme ckit2 tu adlah boleh la campur3 jadi byk heheheheh
k lah.. ak nak out da ni pew2 ctew t ak update sal busniess ap ak bt ekkk hehhe tatatat muahhhhhhhhhhhhhhhhh


wsalam....

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile