Pages

topbella

Friday, 19 August 2011

10 malam Terakhir ( Lailatul Qadar)

Salam.....

Lailatul Qadar??? rase2 semua tahu kan malam LAILATUL QADAR tu malam apew...Tp aq nak gtaw gak kat kowang sbb nak penuhkan Blog ni..hehhehe


Malam LAILATUL QADAR adalah satu malam dimalam 10 malam terakhir ad satu malam yg kowang akn rase ganjil..aq sendiri pom x taw la ganjil mcmmn sbb aq x rase..tp aq haram ramadhan 2011 tahun ni aq dpt rase nikmatnyew 10 malam terakhir tu n aq harap sgt aq dpt jumpe ngan malam lailatul qadar..


Duk sebut2 sal malam LAILATUL QADAR ni.. kowang semua mesti nak tahu kan nape semua umat islam berebut2 nak jumpe malam istimewa ni kan ( x terkecuali aq) ..malam Istimewa ni ad Kelebihan lain Berbanding malam2 yang lain....

Antaranyew....
1. malam itu Allah

menurunkan rahmat, limpahan kurnia dan keampunan-Nya kepada hamba-Nya yang
melaksanakan ibadat puasa dengan penuh keimanan.
2. Semua yang kowang nak ALLAH akan makbul..Semua malaikat akan mengaminkan doa2 
kowang...
Banyak ag sebenarnyew.. tp ak tulis yang tu jew...apew yang aq nak gtaw..aq harap kte same2 bertemu dengan MALAM ISTIMEWA yang membawa seribu rahmat kepada kte..
AMIN.....

Sunday, 14 August 2011

KAsut OH.... KasUt..

ASSALAMUALAIKUM....


ha............ ni  nak ctew citu sal persiapan nak raya lak....bkn tuk org len, bkn tuk family tetapi tuk dri sendiri..hehehhe..Kalau la Aq nak ctew skunk ni x bnyk ag sbb bnyk menda ag x siap..Jd Aq ctew apew yg adew jew ek...

Raye2 ni mesti kowang pom cam Aq (Girls Only ) x pon laki pom adew jew mcm girls beli mcm2..hehehh
Apew yang Aq nak ctew ni simple jew.. AQ DAH BELI KASUT RAYA!!!!! heheheehh
X la cantik sgt Tp x la odoh..X la mHL n X la mUrah..heheh
Ma Aq ckp kena Save bajet ckit..Takut tdunG rayA t MAhal..AL-maklumla...Ak nak Tudung Stail len ckit TAhun ni.. So kasut la DIkorbankan..TP PE2 pom bg Aq kasut tu Dh cntik..WArnaNyew.... STailNyew....
hehehheheh OMEY CANGATTTTTT...

Duk Bercerite salKAsut2 Ni mesti KOwang NAk TGk N TErtanya2 KAn RUpa KAsut Aq tu... HA...MEh nAk tunjuk..MEh la.....



ni la kasut tu....Lam pic x cantik sgt kot sbb Kamera 2.0 JEw.......
                                                       ( Kasut Lawa K...)

Wednesday, 10 August 2011

Aku x MintAk pom Nak jd Camni....

SALAM...


Hrmm....mesti korang tertanya2 kan nape tajuk tah pape kan...mesti korang igt pasal kecacatan kan...heheheh x la....ni sal apew yg jd pd aq td..aq x taw nak ctew kat sape..nak ctew kat ABANG t takut dy gelak lak...tu pom aq ctew kat K.long dy gelak bkn men ag kat aq..

Aq x mintak pom nak lahir jd ORANG GEMUK ...aq x penah ejek orang...setahu aq semua org ad kelemahan masing2..aq taw la aq gmuk..x yah r nak tegur2 dpn org malu la aq..ko igt aq x dew perasaan kew????? aq pom manusia gak...ko igt Org gmuk mcm aq x rse kew nak kurus mcm kowang...adew.. tp amik mse la..ni bknnyew dunia magik leh jew nak buat sekelip mata...

Td aq mmg x sangka LELAKI tu ckp mcm tu..tahla samada aq slh phm ataw benda btul..tp mmg aq dgr mcm tu..mmg x slh pom ag...blh plak mengupat bulan puasa..kate pompuan jew ske mengupat..AIk?? laki pom ske mengumpat gak?? owhhh lupa laki ni ske mengumpat org bulan pose kot..br taw...upanyew..

Aq dengar sendiri dy ckp tepi2 aq n aq tgk sendiri siap ckp aq pakai bju apew ag...Igt aq pekak kew??? aq x mola gtaw kat kowang apew yg dy gtaw t aib ak sendiri lak...

oklah thnks kowang sbb sudi bace blog aq ekkkk ...Aq x taw nak ngadu kat sape so ngadu kat pakcik blog jew la.... hehehehehhe
k lah... thanks again taw...


                         

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile