Pages

topbella

Wednesday, 27 April 2011

perut sakit!!!!!

assalamualaikum...


Dalam 3 n 4 hari ni perut ak semacam jew...nk kata ak skit x mungkin tp pedih semacam jew lah...
erm...x kan ak salah mkn kot..mustahil sbb ak x mkn pape pom x kan skit perut gak..nak pergi klinik malas nak exam doh ni jauh lak tu,....leh tahan lagi kot sampai aku balik umah 30. april .2011.heheh tarikh keramat tu...
kalu nak ikutkan hati ni nak jew blik skunk leh la baring2 atas katil kat umah,ALONE ka best ngan keadaan x brp nk ok ni ..dh mcm org x betul dh rse ngan sakit perut la, sakit otak nk exam ni la...semua nyew bercampur baurrrrr..Hari tu ak dah p klinik dah doktor ad bg ubat tahan sakit jew kat ak..doktor ckp ak ni gastrik..hhehe lawakla org mcm ak leh dpt gastrikk mcmmn tu???? x pew dah ad obat tu mkn jew la apew yang ad..cme jgn perut ak ni skit melarat dah la..nk exam ni 29 n 30 ..ad 3 paper ag..chaiyok2 perut usaha jgn skit ag 
TAHAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  hohohohohohoho




wsalam


C.K

Saturday, 23 April 2011

YA ALLAH aku ingin dy jadi teman hidupku dunia dan akhirat ..amin

assalamualaikum.....


salam ceria dan salam ukhwah tuk kowang..ermm arini ak nak kongsi kisah hepy ak ni.hehhehehe
ak x taw samada ak jumpa dy secara x sengaja atawpon ni dh jodoh.
ak epyyy sgt2 heheheh sbb dy org yg ak sy n ske mse ak skolah rendah tp mse tu kcik lagi mn leh nak cintan2 ni hehhe tp skunk ak dah 20 ak dh leh pk sendiri dan arini dy dh ckp kat ak yg  DIA CINTA AKU
ak x taw nk ckp apew tp ALHAMDULILLAH ak harap ni lajodoh ak dunia dan akhirat


kowang pom doa ekk skali tuk kebahagiaan ak dunia dan akhirat


aminnnnnnnnnnn


C.K
PEW2 POM LAGU NI AK TUJU TUK DIA DAN AKU










Kamar hatiku, sekian lama 
Suram dan sepi, kekosongan 
Aku mencari insan sejati 
Untuk menemani hidupku 

Adam dan Hawa diciptakanNya 
Disemai rasa kasih sayang 
Agar bersemi ketenangan 
Dan kedamaian di hati 

Ku harap hanya keikhlasan 
Dan ku rindukan keramahan 
Aku inginkan kemesraan 
Berkekalan berpanjangan 

Mengasihimu, dikasihi 
Menyayangimu, disayangi 
Merindui dan dirindui 
Saling mengerti di hati 

Biar hilang kabus di wajahku 
Biar tenang resah di dadaku 
Terimalah serta kabulkan harapan ini 
Oh Tuhan 

Ku melafazkan kata penuh makna 
Bersaksi Tuhan yang Maha Pemurah 
Hidup mati jodoh pertemuan 
Ditentu Allah yang Esa 
Perkenankan hasrat di hatiku 

Moga impian kan dirahmati 
Dipertemukan serikandi 
Susah dan senang sama harungi 
Demi cinta yang hakiki 



Thursday, 21 April 2011

keciknyeww dunia ni kan????

ASSALAMUALAIMUM.......


Malam tu aku x leh nk tido, sampai pkul 3 lebih kot kalau x clap aku la..
ak duk la berchatting2 ngan org2 asing yg sememangnyew aku x knl tp mlm tu FB ak x layan sangat sbb mlas nk komen2 lak..
kebetulan malam tu ak leh bke laman sosial len iaitu TAGGED.
elehhh ak taw kowang pom mesti taw punya apew TAGGED kan???heheheeh...ok berbalik pada ctew ak td ak duk borak2 sampai pkul ak sendiri pm x taw sbb glap kan nk harapkan jam laptop ni hampeh taw gerak jew x dew function pom..
then, aku chat la ngan sowang mamat ni..mula2 dy chat ngan ak dier ad bilang yang dier mcm penah tgk jew mke ak ni pastu ak igt kew sjew2 jew dy nk ckp mcm tu ..alah.. laki taktik same jew kan...
pastu ak duk chat2 ngan dier dy ad mintk no ak tp mcm bese la org asing x kan senag2 jew kan nk bg no kiter ..
then.. dy bg FB dy kat ak ..ak pom amik jew la nk add kat FB ak..last2 ak mmg x perasan kot dy ni sape..kitaowng continue chat kat FB lak sb TAGGED dah off dah...pastu duk chat2 nk tertnya la duk mn..
dy pom jwb la sume2 yg ak tnye 
mnernyew ak x terkejut  BERUK!!!! kowang taw x dak satu kg ngan ak ..dh la 1 kg ak knl lak famili dy aduiii bkn tu jew umah kitaowang mmg leh jln kaki la lau nk p sgt...ak pom mula2 bengang gak.lps tu ak ok sbb satu kg pom bknnyew ak bek cme ak knl la dy..x sangka la dy upanyew...hehheeeehe
ak start berkbnalan ngan dy...kitaowng pom chat2 mcm tu jew x dew byk sgt pom segan kot hehheh maklumlah ayah kitaowang mmg knl sgt2
so ak cme nk gtaw cni yg keciknyew dunia nie ekkks smpai kan satu kg pom leh jumpe kat TAGGED  aduii
hehehheeh x pew kitaowng go on jew ngan cara kitaowang n i hope jd kwn sampai ble2 hehehehheeh


WASALM


C.K

Sunday, 17 April 2011

exam dh dekat!!!!!!!!!!!!

salam...
rse cam mlas jew nak bace...tp lau x bce kan..x dpt jawb lak,ermmm tp kos ak ni semua kena membaca
x nakkkkkkkkkkkkk ....huuhuhuhuuuhuuhh
dh la ak punya carrymark rendah glew.cmner la CGPA ak nanti,lau leh elok cm sem lepas Alhamdulillah
ak harap2 sgt dapt cam sem lps ckit pom x pew asal  meningkat jew...ak x nk la jatuh lagi..
ermmm exam2 mcm ni nk studygroup pom dh x leh sbb kena membce sume..xpew kaykay chayok2 kau blh buat..heheeh nak kol ma k x dew..xpew sok topup la kol ma..windu..mk amik berkat ckit dy abah ngan ma..hehheeh mn taw dpt tinggi kan sape taw...
ak start exam 20 april sampai 30 april...fuhhh mse yg sgt pnjg untuk menunggu tetapi pendek tuk study heheh cam x cukup mse jew nk study ..(tulis blog blh lak)hehhehe
k lahh ak nk out dah nk kena sambung study blikk.ni pom sbb dg lame ak x update blog ni,,kan x dew mkna lak..hehheheh

wsalam

C.K

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile