Pages

topbella

Sunday, 17 April 2011

exam dh dekat!!!!!!!!!!!!

salam...
rse cam mlas jew nak bace...tp lau x bce kan..x dpt jawb lak,ermmm tp kos ak ni semua kena membaca
x nakkkkkkkkkkkkk ....huuhuhuhuuuhuuhh
dh la ak punya carrymark rendah glew.cmner la CGPA ak nanti,lau leh elok cm sem lepas Alhamdulillah
ak harap2 sgt dapt cam sem lps ckit pom x pew asal  meningkat jew...ak x nk la jatuh lagi..
ermmm exam2 mcm ni nk studygroup pom dh x leh sbb kena membce sume..xpew kaykay chayok2 kau blh buat..heheeh nak kol ma k x dew..xpew sok topup la kol ma..windu..mk amik berkat ckit dy abah ngan ma..hehheeh mn taw dpt tinggi kan sape taw...
ak start exam 20 april sampai 30 april...fuhhh mse yg sgt pnjg untuk menunggu tetapi pendek tuk study heheh cam x cukup mse jew nk study ..(tulis blog blh lak)hehhehe
k lahh ak nk out dah nk kena sambung study blikk.ni pom sbb dg lame ak x update blog ni,,kan x dew mkna lak..hehheheh

wsalam

C.K

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile