Pages

topbella

Wednesday, 27 April 2011

perut sakit!!!!!

assalamualaikum...


Dalam 3 n 4 hari ni perut ak semacam jew...nk kata ak skit x mungkin tp pedih semacam jew lah...
erm...x kan ak salah mkn kot..mustahil sbb ak x mkn pape pom x kan skit perut gak..nak pergi klinik malas nak exam doh ni jauh lak tu,....leh tahan lagi kot sampai aku balik umah 30. april .2011.heheh tarikh keramat tu...
kalu nak ikutkan hati ni nak jew blik skunk leh la baring2 atas katil kat umah,ALONE ka best ngan keadaan x brp nk ok ni ..dh mcm org x betul dh rse ngan sakit perut la, sakit otak nk exam ni la...semua nyew bercampur baurrrrr..Hari tu ak dah p klinik dah doktor ad bg ubat tahan sakit jew kat ak..doktor ckp ak ni gastrik..hhehe lawakla org mcm ak leh dpt gastrikk mcmmn tu???? x pew dah ad obat tu mkn jew la apew yang ad..cme jgn perut ak ni skit melarat dah la..nk exam ni 29 n 30 ..ad 3 paper ag..chaiyok2 perut usaha jgn skit ag 
TAHAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  hohohohohohoho




wsalam


C.K

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile