Pages

topbella

Sunday, 29 July 2012

akhirnya!!!!

SALAM...


entry kali ni mmg khas untuk hati ak hahhahahah byk cntekkan men hati2 la plak.. waduh2 gawat ni ....ak sbnarnya hepy sgt3!!! even tak leh nak hepy tuk selamanya tapi leh hepi bt masa ni.. ap yg ak tunggu  da muncul n saat tu benda yg paling ak nanti2kn sgt3...
duit???? tak3 kawen??? lg la tak awal lg la.... haaaaaaaaaaa btollllll dy  da gtaw sal hbgan kami kat family dy..even tak scr formal pom at least ALLAH da dgr permintaan ak time bln2 posa ni hehhe ALHAMDULILLAH!!!! yg tu mmg ak tunggu sgt3 ak ingatkn dy x nak knlkan ak ngan family dy dah tp ak harap dy mmg serius ngan ak tu jew ak harap.... TEMUKAN DIA DLM ISTIKHARAHKU SEBAGAI JODOH YG TELAH KAU TETAPKAN DI LUH MANFUZ amiiiiiiin

Sunday, 22 July 2012

TUDUNG COMEL LOTE!!!!!





                                                     RM45 SEHELAI


                                                  RM 30 SEHELAI




Berminat??? SMS sy ke no 0192960729 atu Pm fb kaypro91@yahoo.com

Tuesday, 17 July 2012

start berbussniessss

SALAM.


mula2 sekali nak ucap tme kasih byk3 pd sapew2 yg folloe blog aq....yewla..x popular pom tp nk gak ad org pollow heheh (perasan) BTW ak bkn nak ckp sal follow memollow ni tp nak ctew sal keje ak time cuti2 sem ni..kwn2 ak da dpt 3  4 ratus da ak ni dpt rm20 jew seminggu patut x??? x patut x patut kan???
ak da bt busniess tp x leh ctew ag la kat kowang busniess ap t tkut x menjadi ak gak yg malu kn...heheeeh. aq da cr duit ckit2 leh la berjoli2 ckit PTPTN tu  x leh berjoli ak hadkan tuk yg penting jew lau nk berjoli gne duit pendpatan sendiri hehhe kan?? setuju x??? ak punyer pengalman pom x meluas sgt lam busniess ni cme ckit2 tu adlah boleh la campur3 jadi byk heheheheh
k lah.. ak nak out da ni pew2 ctew t ak update sal busniess ap ak bt ekkk hehhe tatatat muahhhhhhhhhhhhhhhhh


wsalam....

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile