Pages

topbella

Sunday, 29 July 2012

akhirnya!!!!

SALAM...


entry kali ni mmg khas untuk hati ak hahhahahah byk cntekkan men hati2 la plak.. waduh2 gawat ni ....ak sbnarnya hepy sgt3!!! even tak leh nak hepy tuk selamanya tapi leh hepi bt masa ni.. ap yg ak tunggu  da muncul n saat tu benda yg paling ak nanti2kn sgt3...
duit???? tak3 kawen??? lg la tak awal lg la.... haaaaaaaaaaa btollllll dy  da gtaw sal hbgan kami kat family dy..even tak scr formal pom at least ALLAH da dgr permintaan ak time bln2 posa ni hehhe ALHAMDULILLAH!!!! yg tu mmg ak tunggu sgt3 ak ingatkn dy x nak knlkan ak ngan family dy dah tp ak harap dy mmg serius ngan ak tu jew ak harap.... TEMUKAN DIA DLM ISTIKHARAHKU SEBAGAI JODOH YG TELAH KAU TETAPKAN DI LUH MANFUZ amiiiiiiin

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile