Pages

topbella

Wednesday, 30 March 2011

perlu kew kwn??????

salam


Kita idup ni mesti rse nk kawan,kapel nk rse org syg kte..ni x asyik kte jew syg org  kannn..kte jew kena jge ati org...org len x pom hrmmm ak pom kat cni x rmai kwn mn pom..lg bek sowang2 tp alhamdulillah kwn2 stu kos ak best2 hehehe sonok gak kwn ngan diowng..sporting leh la gak jd satu kpala ngan ak
lau slh fhm,terasa ati tu bese la...org kata adab berkwn mn ad sume manis kn hehehhe tp ble kwn sum ekena jujur jd ak yg x rmai kwn mn ni nk jujur ngan sape????hehheh kalau kwn2 kte leh bt bercerita,ske gelak sma2 tu mmg best kan..tp ad la gak kwn yg tunjuk penting diri jew..huhuhu nauzubillah x nk jd kwn mcm tu tp sape kte nk judge kte sendiri kan..org len la yg tgk  kte ni mcm mn leh wat kwn ke x???? tp aritu ak mmg terasa ati ngan Dier,... tah la ak salah kot.nk menang jew keje ak ni..huhu tp ak pom x taw la..mn satu btl or slh..ak cme x nk think positif sbb ak tkut menda tu negatiff lagi parokkk ....tp x pew la ak x nk simpan sume tu lam ati ak..ak x nk pk sgt sume tu sbb tu sume akn ilang be hapiiiii jew ngan sume org cbe kwn ngan sume jnis org..lg bek mcm tu kot...drpd kte ad kwn bek tp tikam belakang  kan ...lau sowang2 x dew menyusahkan org n menyusahkan kte tp awasss no friends no life ekkk kwn tu penting dlm iduppp hehehhe remember that/..cme kite x jmpe lg jew mn yg terbek tuk kte,...
k .lahh cm ni jew la nk ctew..x dew pape dh kot...


wsalam


C.K

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile