Pages

topbella

Sunday, 31 July 2011

Masalah Besau!!!

ASSALAMUALAIKUM...


Aq x taw nak ctew kat sape masalah aq ni...Besau sebesau masalah yg aq kna ni..Ermm..aq nak ctew mcmmn ekk..mcmmn nak start ekk..arap2 ABG BLOG x mrh kat aq t lau aq ctew masalah ni kat dy...


Aq bkn apew...cme masalah ni bg aq ssh aq nak handle yewla...menda mmg la slalo jew hadir lam idup aq..dh mcm2 cara aq halau dy drpd singgah lam idup aq tp dy degill!!! degil cgt3 sampai Aq bt mcm2 pom dy xmo lari..


Masalah Aq ni lau aq ctew kat kowang mesti bg kowang rse simple jew..huhuhu
tp..aq nak ctew gak(hehhehehe) ..


Aq sebenarnyew.... sebenarnyew... sebenarnyew.... masalah aq sebenarnyew..... Aq... Aq ... SAKIT KEPALA jew.. sebenarnyew...hehheheh
tp besarla masalahtu bg aq... (heheheh)....Tu jew .....Aq pom x taw nk update apew lam blog ni


                        P/s: jgn mare2 sok nak poce dah..hehehheheheh
                               Thanks sudi bce Blog Yg x cntekkk
                               Almaklumla..bwu buat.....Bdak Bru bljar la katakan..



                               
                                pening.......pening.. 

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile