Pages

topbella

Tuesday, 8 November 2011

Rindu..✿♥‿♥✿

SALAM.....

Rse2nyew dh lme dh Aq dh post entry ni...hehehehe rse cm rindu lak..nak mengepost something...
Ctew tu manyak sangat lau nak di cerita..sampai x taw mn nak strt n mana nak mula (same jew...)
Ermm... Actuallly ak dh lme dh nak tulis Blog tp x kesampaian sbb Line x bapew nak ok sgt kat U...
huhuhu cedih....:( skunk bwu berpeluang nak tulis mengarut-ngarut sgt...hehheeh


Lau nak ctew ni mmg x sempat mse coz ak nak p mkn kepek..hehhehe terliur2 ni..
tatta
wassalam.......*☆.¸.☆*'
....*☆.@@ ☆*'
.*☆.@@@@☆*'
....@@@@@@
...☆*@@@@`*☆.¸¸
.......\\\||///.
........\\||//.
.........ƸӜƷ.
..........\|/..♥
...........V....


0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile