Pages

topbella

Tuesday, 13 March 2012

TAk sukew!!!!!!!!!!!!!!

Salam..
malam ni ak duk memerah otak nak siapkan tutorial akun ak ni...ak bkn rajin ke apew ke nk bt tutor ni..tp ak malas nak bt keje lmbt2 sbb banyk keje len ag ak nak settle pasni..huhuh apew yg ak nk nanges sgt2 ni sbb ak x paham bahasa englishhhh..ak x sukew bahasa tu!!! eiii adew x cara2 nak lari dr bahasa tu?? ak ingatkan pas amik ENGLISH COMMUNICATION sem 3 ..da x jumpe BI da..adew ag jumpew.mkin payah kot..bkn apew..akaun ni senang jew..tp ble da msuk BAhsa toge dy tu ak jd amik masa nak bt...ssh tu..ak ni da la mmg x pro bab2 BI ni..lau nak banding ngan dak form ! jauh la ak x terer hehheh..tp nak x nak pom ak kena usaha gak la..da MINOR ACCAOUNTING ..nak wt mcmm ne..huhu k la ak nak kena sambung belajar ENGLISH EDUCATION balik ni..nak suh jd cair kt mult ngan bibir ngan anak2 tekak sekali cair..heheh
ka la....
wssalam.,,,,

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile