Pages

topbella

Thursday, 22 December 2011

Jgn kata ke org lau diri sendiri pom Bt...♣ ♣

Salam..

Ni bkn nak mengumpat tp x taw la ORG tu ingat aq mengumpat kot...hehhe pdn muka KO!!!
ak x taw la ..lau mcm ni bek la aq x balik sbb bkn aq nak jmpe pom KO tu aq nak jmpe Mak Aq jew....Aq syg Ma Aq jew...Ko tu aq syg ckit jew... bkn apew..ko kate ak ske ckp hal org  abes  kO tu??? Bek sgt kew?? hey!! jgn ingat Ko tu ustaz Ko Jdi maksum..Ko tu same je ngan aq ske ckp hal org cme time ko tu ko x sdo!
Ko tegur org leb tp Diri sendiri tah p mana2 ble2 ak nak gtaw ni lau ko nak nasihat org PDg22 la Doe......
Jgn nak ckp lebih dr buat...Lau ko x seke org bt mcm tu..Ko jgn la Bt..Ko ingat Aq x taw ke...Dpn2 Aq pom kdg2 ko ckp hal rg Yg Tu x ngumpat kew owwww lupa lau pakai kopiah menda tu x jdi ngumpat la..jd nasihat kan....Bla la KO!!  same jew aq ngan Ko pom.....


Menda ni x kan timbul pon dan aq x kan mrh pom lau Ko tu x nyibuk hal Aq....
aq x ske mrh2 mcm ni tp skunk mood aqmmg tgh geram sgt2...aq x taw nak ngadu kat sape... jd Uncle Blog jew la yg sudi dengar even x dew org baca pom aq langsung x kisah...huhuhuhuu


K la... Aq rse sampai cni jew kot mlas nak mrh2 lak..aq nak g jaln2 lak p KARNIVAL ALHIJARAH amik tenang2 ckit..... tattatat  cayunk kowang taw!!

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile