Pages

topbella

Tuesday, 31 January 2012

Gud news For me!!! hehehe

Salam....


ok........ lau tgk tajuk entry kat atas tu kowang mesti guess somthing kan??? tekala..... nak tgk btul kew x..
hehehhehe takpe la ..lau tunggu kowang teka t lambat lak ak nak gtaw GUD NEWS tuk ak ni hehehehe.
Actually menda ni simple jew sbnarnyew..x dew pape menarik pom bg kowang ..tp ak hepi sgt hehehe
maklumla bwu dpt KETE...heheh hah??? ishhhhh bkn dapat seJIBIK kete tu....tu mustahil ...i bknnyew anak DATUK...cucu DATUK jew.... dapt bawak kete la...heheeh yg hepi sgt tu sampaai jd GUD NEWS tu ak da boleh bwk jauh2 da...heheh semalam ak p amik adik ak ngan kete bkn dekat2 ekk jauh..hehhe sbanarnyew ak ni berani jew nak bwk tp ad gak takut ckit hehhe lpas ni x sia2 la lesen ak tu...
ha... ma ak pom x taw ak p amika dik ak sbb dy p skull so.. ak pom bawakla kete SOWANG2... mula2 takut gak ble tgk TRAFFIC LIGHT tp tu la yg ak nak ak nak sgt jmpe traffic light time bawak kete hehhe ak ingakan kete VIOS abah ak tu mati la time lampu jdik merah hehe tp kira pandai gak la ak bawak sbb x mati2 pom..heheh 
k la.. ak nak bebel panjang2 t hangus lak ikan yg ak greng dapur t ak nak bebel kat kowang.. ak lak kena bebel ngan parents ak..heheeheh ok guyzzz 
wsalam..

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile