Pages

topbella

Tuesday, 31 January 2012

sekadar bercerita hehehehe :)

SALAM...

Mlm ni ak nak update nak crita kt sape2 yg ad follow blog ak heheheh...bkn crita hantu , cinta or lawak2..just cerita untuk menghilangkan bowink mlm ni... ermmmmm mn nak mula ekk crita2 ni????
lau nak ctew dr pg ag ak bt apew ek??/


Pagi td ak duk umah jew..tp apew yg bestnyew actually adik ak (dayah) tu suh ak p amik dy kat PSM (tpt dy amik lesen kete dy la 2...) tp ak cm x brani kowang tahu2 jew la bkn dy suh ak amik ngan moto tp ngan kete hehe tp yg syoknyew gak time ak p antar adik ak p sekolah tbe2 mai keberanian nak p amik dy kat c2..huhuh ak ngan braninyew p la amik dy heheh sampai gak ak nga kete kat GONG BADAK hahahhaha .Yg x leh nak tahan sgt ..lpas jew ak tgk muka adik ak ngan sengih2 (cam kerang busukkkkkk) ak trus rse lega hahhahaah ....
Tu hal pagi td..,,yg ptg td lg la power huhuhuhu td ak, kaklong ngan adik ak dayah tu..p jalan2 hehe cadang2nyew nak amik pic byk2 heeh tp bkn pic yg dpt tp p men game kat GIANT ...Syok!!!!!!!!!! tp adew yg x bestnyew dak2 laki kt dlm tu..aduishhh lau nak usha ckp jew la..hehhheh (galapsss) tp dak 2 sume bawah2 umo jew ..huhuhu adik2 la katakan...hehehhe tp tu hal len.. yg men game ni pom best...hehehhe tembak2... men racing kete.... huhuhuhu mcm2 la.... ak kuar pom bkn apew bowinkkk duk umah pom x dew apew nak bt gak..ermm.. enset ak??? lagila   x berbunyi.... cm x dew pape gak ak rse..hhuh 


k lah nak ctew lebih2 lebam t tgn ak nak taip2 ni t x leh nak masuk cincin nak kawen heheheeh...ok..tata


wsalam..

0 comments:

Post a Comment

InsaN Digelar..

My Photo
kaykay pro
Nama penuh saya NURUL SAKINAH BINTI MOHAMMAD.Org pggl saya simple jew..KAYKAY..simple kan?heheh tp saya suke nama tu..sbb senang nak pggl..UMo??? tanye sendiri tuan dy ekk..hehehe so...Jd follower saya ekk..heheh
View my complete profile